Vad är det för
väder i
Kristianopel »
     
  Hitta hit »

 

En pärla i Blekinges inre skärgård med det trivsamma boendet och den goda maten.

OM CHRISTIAN IV

Från maj till september kan Ni i vår restaurang avnjuta förstklassig mat i genuin skärgårdsmiljö. Under högsommaren serveras den också med havet som närmsta granne på uteserveringen eller direkt under bar himmel i trädgården.

Vi vill påstå att Christan IV erbjuder ett av östkustens charmigaste uteservering.

Vår köksmästare har satt samma en meny efter ett skafferi fyllt av lokalt producerade råvaror av oslagbar kvalitet, vilket vi stolt erbjuder våra gäster.

FEST PÅ CHRISTIANSÖ

Firmafester, födelsedagar, avtackningar, kick off:er, sommarfester - anledningarna kan vara många. På Christian IV har festliga tillfällen fått en efterlängtad och vacker mötesplats. Under lågsäsong finns möjligheten att boka hela anläggningen och under sommaren erbjuder vi tillgång till vår ateljé. I restaurangen finns femtio platser och i ateljén trettio. Vi erbjuder specialkomponerade festmenyer men självklart skapas gärna en meny som skall passa just er. Vi hjälper dig att sätta guldkant på vistelsen hos oss.KONFERERA PÅ CHRISTIANSÖ

Christiansö är den perfekta konferensanläggningen för den som söker lugn och ro, god mat och bra konferensmöjligheter. Här råder total avkoppling långt ifrån vardagens stress vilket ofta leder till stor kreativitet. Hel- och halvdags konferenser erbjuds här för mindre sällskap upp till 30 personer. Som avslutning på er konferensdag avnjuter ni en smakfull middag, har ni speciella önskemål så ordnar vi självklart det. På ett ställe som Christiansö finns alla möjligheter att göra något utöver det vanliga, så tveka inte. Vi fixar allt och vi gör det gärna. Gör nästa konferens eller kick off till ett oförglömligt arrangemang.


Christiansö • Kristianopel • 370 45 Fågelmara • Telefon 0455 - 36 60 88 • info@christianso.se